thcp

Kas ir THCP? Viss, kas jums jāzina par šo molekulu

Kaņepēm ir īpaši daudzveidīga bioķīmiskā struktūra. Interese par šo dažādo iedarbību un īpašībām pieaug jau vairākus gadus. Tieši šajā laikā, 2019. gadā, tika atklāts THCP (tetrahidrokanabiphorols), par kuru es šodien vēlos ar jums runāt.

Kas ir tetrahidrokannabifols (THCP)?

Tagad ir iespējamsiegādāties THCP. Tetrahidrokannabifols (THCP) ir kanabinoīds, t. i., kaņepēs dabiski radies kanabinoīds, kas tika atklāts pavisam nesen. Šīs molekulas novitāte ar tās pārsteidzošo iedarbību tagad izraisa lielu zinātnisko interesi, kā arī lietošanu izklaides nolūkos. Tā izceļas ar savu unikālo ķīmisko struktūru un iedarbību, kas pārspēj pat THC.

Mūsdienās daži no CBD veikalos piedāvātajiem produktiem var būt bagātināti ar THCP, lai gan joprojām nav būtisku atziņu par ilgtermiņa ietekmi uz cilvēka organismu.

Kā THCP var atšķirt no THC?

THCP atšķiras no vairuma kanabinoīdu. Jūs droši vien interesē, kāpēc, un atbilde ir vienkārša: tā molekulārā struktūra.

Salīdzinot ar THC, kam ir īpaši spēcīga ietekme uz smadzenēm, THCP tiek uzskatīts par vēl spēcīgāku. To nosaka tā molekulārā struktūra ar garāku sānu ķēdi. Tai ir par 2 oglekļa atomiem vairāk nekā THC, tāpēc tās saikne ar kanabinoīdu receptoriem smadzenēs (CB1 un CB2) ir vēl efektīvāka. Tiek uzskatīts, ka tas sasniedz CB1 receptorus 30 reizes ātrāk.

Kā THCP tiek "ražots"?

Kā jūs droši vien varat iedomāties, THCP dabiski veidojas kaņepēs. Tomēr šajā kontekstā tā deva ir īpaši maza. Tāpēc bija nepieciešams tik ilgs laiks, lai atklātu šo molekulu.

Mūsdienās tiek veikti pētījumi par THCP bagātinātu produktu radīšanu, kā arī zinātniski pētījumi par tā potenciālajām priekšrocībām. Tomēr jāatceras, ka šis kanabinoīds ir salīdzinoši jauns, un ir nepieciešami papildu pētījumi, lai pilnībā izprastu tā īstermiņa un ilgtermiņa ietekmi.

THCP var iegūt, ekstrahējot ar šķīdinātāju vai superkritiskā CO2 ekstrakcijā.. Pašlaik tiek veikti arī THCP ķīmiskās sintēzes pētījumi, lai gan informācija par šo tēmu ir jāuztver piesardzīgi.

Vai THCP ir psihoaktīvs?

Tetrahidrokannabiforols (THCP) tiek uzskatīts par potenciāli psihoaktīvu vielu, lai gan ir nepieciešami papildu pētījumi, lai izprastu tā ietekmi uz smadzenēm.

Tā lielā afinitāte pret kanabinoīdu receptoriem liecina, ka tas varētu radīt psihotropu iedarbību, kas ir līdzīga vai spēcīgāka nekā THC. Taču, kā jūs droši vien zināt, katra cilvēka pieredze ar kanabinoīdiem ir atšķirīga.

Kāda ir THCP ietekme?

Vēlreiz atgādinu, ka THCP īpašības ir balstītas tikai uz farmācijas laboratoriju veiktajiem pētījumiem, taču šo potenciālo atklājumu perspektīva ir neliela, tāpēc esiet vērīgi.

Kā jau minēju iepriekš, THCP ir ļoti līdzīga iedarbība kā THC. Tas nozīmē, ka tās priekšrocības ir tādas pašas. Tāpēc tiek uzskatīts, ka tam piemītrelaksējošas un anksiolītiskas īpašības, jo īpaši miega veicināšanai. Tās pretiekaisuma un pretsāpju īpašības varētu arī padarīt to par priekšrocību dažu patoloģiju gadījumā, taču, protams, par jebkuru veselības problēmu ieteicams konsultēties ar ārstu.

Vai THCP var būt bīstams?

Jums jāzina, ka THCP ir noteikts absorbcijas ātrums un jauda, kas padara to par produktu, kas jālieto piesardzīgi.. Mēs stingri iesakām to nelietot pirms transportlīdzekļa vadīšanas. Ja Jums tas ir jālieto, iesaku sākt ar ļoti mazu devu lietošanu, lai redzētu, kādu iedarbību tas uz Jums atstāj, pirms lietot lielākas devas.

Tās blakusparādības ir ļoti līdzīgas THC blakusparādībām, lai gan THCP vēl nav atklājis visus savus noslēpumus. Jums var rasties acu apsārtums, paranoja, miegainība un nogurums, tahikardija, sausums mutē, vemšana u. c. Blakusparādības ir ļoti līdzīgas THC blakusparādībām.

Ja vēlaties labi pavadīt laiku, uzmaniet savu devu!

Vai THCP ir likumīgs?

Ņemot vērā nesenos atklājumus par THCP, tā lietošanas likumība joprojām nav skaidra. Tas nav iekļauts kontrolējamo produktu sarakstā, taču tas nav bez ierobežojumiem. Francijā to ir atļauts pārdot ar nosacījumu, ka produkts satur mazāk nekā 0,3% THC. Laiks rādīs!

Tagad jūs zināt visu, kas jāzina par THCP. Tāpat kā tās likumība, THCP īstermiņa un ilgtermiņa ietekme joprojām ir ļoti neskaidra. Taču tam netrūkst potenciāla. Farmaceitiskās laboratorijas to jau ir sapratušas, un neapšaubāmi ir daudz priekšrocību. Taču pagaidām vislabāk ir būt piesardzīgiem!

Atgriezties pie emuāra

Atstājiet savu komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pirms publicēšanas komentāri ir jāapstiprina.